Előfizetői tartalom

Mi már tudjuk: ilyen lesz az új iPhone!

Portfolio
Már csak pár nap és ismét minden az Apple körül forog majd. Azt még egyelőre nem tudjuk hivatalosan, hogy miről lesz szó, mert szokásához híven titkolózik az Apple. De annyi biztos, hogy szeptember 9-én egy termék bemutatására kerül sor. Minden valószínűség szerint az új iPhone-t leplezi le a cég. Most összegyűjtöttük, hogy a kiszivárgó információmorzsák alapján milyen lesz az új okostelefon.

Amit már biztosan tudunk, hogy jövő héten szerdán este, azaz szeptember 9-én valamiféle termékfókuszú eseményre készül az Apple. Egyelőre szokás szerint nagy a titkolózás, hogy mit mutat be az amerikai technológiai óriás, de mivel rendszerint minden év szeptemberében leplezi le az új okostelefonját a társaság, így mindenki arra számít, hogy az új iPhone bemutatása lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés