Előfizetői tartalom

Milyen az élet egy elektromos autóval, ha otthon és a munkahelyen sem tudod tölteni?

Egy elektromos városi kisautót alap esetben úgy kell tölteni, mint egy mobiltelefont, naponta töltőre kell tenni. De mi van, ha sem otthon, sem bent a cégnél nem tudjuk tölteni? Egy hét tesztelés után úgy tűnik, van élet fix otthoni vagy céges töltőpont nélkül is, néhány megkötéssel így is egész kényelmes az együttlét egy elektromos autóval.

Otthon és a cégnél sem töltökNagyon megörültem, amikor a Kia felajánlotta, próbáljam ki az elektromos Soult. Nem csak azért, mert szerettem volna megtudni, mit tud egy nem prémium elektromos autó a már tesztelt prémiumokhoz (i3-as BMW, Tesla Model S) képest, hanem azért is, mert ezt egy hétre kaptam, így megnézhettem, jól működik-e hétköznapi használatban. Társasházban lakunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés