FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Minden idők legdrágább iPhone-ja jön - Ki fog érte sorban állni?

Portfolio
Nagy dobásra készül az Apple, amikor ősszel bemutatja az iPhone 8 okostelefont: OLED-kijelzőt kaphat a készülék, 3D-szelfikről, arcfelismeréssel való azonosításról és kiterjesztett valóságról szólnak a spekulációk. Az alkatrészek drágábbak lesznek, de a telefon is: a Nomura elemzői akár 1000 dolláros árat vizionálnak. A magasabb ár ellenére a szakértők szerint népszerű lesz az új telefon, mindenki alulbecsli az eladásokat. A potenciális pozitív meglepetés miatt az Apple árfolyamának emelkedésére számítanak a Nomura elemzői és vételre javasolják a részvényeket.

Szeptemberben jön a következő iPhone, amitől nagy újításokat vár mindenki: arcfelismerés, 3D-szelfik és kiterjesztett valóság is szerepel a várt új funkciók között és ez lehet az első iPhone, ami OLED-kijelzőt kap. Az elemzők várakozásai szerint az iPhone 8 megdobhatja az értékesítéseket, a Nomura elemzője pedig különösen optimista: szerinte a piacok alulbecslik az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés