Előfizetői tartalom

Mindenki elbukik, aki szembemegy a Teslával

Portfolio
Igazi csatamezővé változott a Tesla-részvények piaca, amiből egyelőre a shortosok jöttek ki rosszul, akik brutális összeget, csak idén 3,5 milliárd dollárt veszítettek azzal, hogy a Tesla árfolyamának esésére játszottak. A shortosokat azonban az első három hónap veszteségei sem riasztották vissza, április elején közel 16 százalékkal nőttek az árfolyam esésére játszók pozíciói.

Idén közel 3,7 milliárd dollárt veszítettek azok a befektetők, akik szembementek a Tesla részvénypiaci szárnyalásával és shortolták a vállalat részvényeit. A veszteség szokatlan nagysága abból is látszik, hogy az elveszített összeg meghaladja azoknak a befektetőknek a veszteségét, akik az Amazon-, az Apple- és a Netflix-papírokat shortolták idén, az Amazon 1,1 miliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés