Előfizetői tartalom

Mindenkit meglepett a SunPower

Portfolio
A SunPower az amerikai piacok tegnapi zárását követően publikálta az első negyedéves gyorsjelentését, melyben a nagy hatásfokú napelemeket gyártó vállalat egyrészt felülteljesítette az elemzői várakozásokat, másrészt a menedzsment optimista várakozásokat fogalmazott meg. A részvények árfolyama több százalékos emelkedéssel reagált.

Tegnap a piacok zárását követően tette közzé a SunPower az első negyedéves gyorsjelentését, melyben a vállalat a Datastream elemzői konszenzusát árbevétel soron 2 százalékkal, egyszeri tételek nélküli EPS soron pedig 53 százalékkal teljesítette felül.Az előző év azonos időszakához képest a vállalat árbevétele 19 százalékkal 684 millió dollárra emelkedett. A legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés