FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Mit művelt a Tesla! - Sokan foghatják a fejüket

Portfolio
Elon Musk igyekezete ellenére sem sikerült a bravúr a negyedik negyedévben. Úgy tűnik, mintha összefogtak volna az égiek a világ vezető elektromosautó-gyártója ellen: az eladások elmaradtak a várttól, a dollár pedig megállíthatatlanul erősödött, így az összes fontos soron az elemzői várakozásokat alulmúló eredmények születtek. A jövőbe vetet hit viszont csodákra képes, 2015 pedig sok jót ígér. Vélhetően ezért nem döntötték romba a cég árfolyamát, ami jelenleg 4 százalékos mínuszban tartózkodik.

Rekord értékesítés született, de elmaradt a várttólA Tesla Motors 9 834 darab Model S-t értékesített a negyedik negyedévben, ami új rekordot jelentett. Ugyanakkor elmaradt a korábban előre jelzett közel 11 200 darabos eladástól. A vállalat ezt a rossz időjárással és szállítási problémákkal magyarázta, melynek hatására 1 400 darab Model S P85D átadása átcsúszott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés