Előfizetői tartalom

Mitől érne 1000 dollárt az Amazon?

Nem kell ahhoz nyereséget termelni, hogy tőzsdei sikersztori legyen valami - bizonyítja folyamatosan az Amazon. Az amerikai internetes kiskereskedelmi óriás árfolyama a napokban új történelmi csúcsra szárnyalt és már többen 1000 dolláros részvényeket vizionálnak. Pillanatnyilag az Amazon a nyolcadik legnagyobb amerikai cég, és alapítója a világ negyedik leggazdagabb embere a vállalatnak köszönhetően. Összeszedtük, hogy miért emelkedhet a mostani rekordszintekről még tovább az árfolyam.

Eljött az idő, megérkeztek az első 1000 dolláros jóslatok az Amazon részvényeire. (Ehhez képest jelenleg 700 dollár környékén mozog az amerikai internetes kereskedelmi óriás árfolyama.) Mindezt úgy, hogy már most is csillagászati árazáson forognak a papírok és két évtizedes története alatt nem tudott szemmel látható profitot termelni a cég. A következőkben megpróbáljuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés