FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Mondott egy-két újdonságot a Google az önvezető autójáról

Portfolio
A Google anyavállalata, az Alphabet negyedéves eredményei mind a bevételek, mind pedig az egy részvényre jutó eredmény tekintetében meghaladták az elemzői várakozásokat, ami elsősorban a hirdetési bevételek jelentős, közel 19 százalékos bővülésének volt köszönhető. A társaság részvényei közel 6,5 százalékot ugrottak a gyorsjelentés megjelenését követően a zárás utáni kereskedésben, de jelenleg is 4 százalék körüli pluszban az árfolyam.

EredményAz Alphabet második negyedéves árbevétele év/év alapon 17,7 milliárd dollárról 21 százalékkal 21,5 milliárd dollárra növekedett, ami 3,6 százalékkal múlta felül az elemzői várakozásokat. Az üzemi eredmény 5,9 milliárd dollárról 25 százalékkal 7,5 milliárd dollárra nőtt. Az egy részvényre jutó eredmény 6,99 dollárról közel 20 százalékkal 8,42 dollárra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés