Előfizetői tartalom

A Fornetti a teljes járulékcsökkentést átadja a dolgozóknak

Portfolio
Béremelésre fordítja a járulékcsökkentésből fakadó megtakarításait a Fornetti Csoport, minden egyes dolgozó bére bruttó 8000 (nettó 5300) forinttal emelkedik, ami döntő többségüknél 3-5,7 százalékos bruttó bérnövekedést jelent - derül ki a cég közleményéből. A vállalat dolgozóinak túlnyomó többsége már korábban is a minimálbért meghaladó összeget keresett, ezért az idei jelentős, 15 százalékos minimálbér-emelés kevésbé érinti a céget.

A novemberi bérmegállapodásban szereplő kormányzati intézkedések a Fornetti Csoportra is hatással vannak: mivel a munkavállalók nagy része eddig is a minimálbér felett keresett, a jogszabálymódosítások jelentős megtakarításokat eredményeznek a cégnél. A vállalatvezetés úgy döntött, hogy a járulékcsökkentéssel megspórolt összeg teljes mértékben szétosztásra kerül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés