Előfizetői tartalom

Nagy napot zárt a Richter és a Mol

Portfolio
Jó volt a hangulat a nyugat-európai tőzsdék többségén, igaz a DAX részben az autógyártók gyenge teljesítménye miatt gyengült. A hazai piacon is jó napja volt a befektetőknek, a BUX emelkedése részben a Richternek volt köszönhető, miután a gyógyszercég felülteljesítette az elemzők várakozását a ma reggel közzétett gyorsjelentés fontosabb eredménysorain. A vezető hazai index ralijában a Mol is jelentős szerepet vállalat magára, csupán egy hajszállal szerepelt gyengébben a gyógyszercégnél. A befektetők napközben részben vállalati gyorsjelentésekre, részben pedig a délutáni amerikai munkaerőpiaci adatra figyeltek.

2015. november 04. 17:17 Megosztás Jó napot zárt a pesti börze Egész nap jól teljesített a hazai részvénypiac, a BUX végül átlag feletti, 14,5 milliárd forintos forgalom mellett 2 százalékot emelkedett. A hazai index erősödése részben a Richternek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés