Előfizetői tartalom

Nagy pofont kaptak a tőzsdék - Most kell beszállni?

Portfolio
Az idei első negyedév meglehetősen erős volt a tőzsdéken, az elmúlt hetekben azonban érezhetően nőtt a bizonytalanság, ami a részvényárfolyamok jelentősebb esésében is megmutatkozott. Az alábbiakban megnéztük, hogy az idei lokális csúcsokhoz képest az egyes piacok mennyit estek, és a jelenlegi szinteken érdemes-e a befektetőknek a részvények vásárlásán gondolkodni.

Az év első három hónapjában a világ tőzsdéi régóta nem látott jó teljesítményt mutattak, az utóbbi hetekben azonban ismét elkezdtek gyűlni a felhők a részvénypiacok felett, aminek hatására a fontosabb indexek jelentősebb csökkenést produkáltak. Ez például a német DAX esetében azt jelenti, hogy a napon belüli árfolyamokat tekintve az idei lokális csúcshoz képest közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés