Előfizetői tartalom

Nagyon nagy tervekkel állt elő a Fiat - A befektetők mégis aggódnak

Portfolio
Durván felpörgetett gyártás, dinamikusan növekvő árbevétel, érdemben növekvő profitabiltás - ezt ígérte a Fiat Chrysler menedzsmentje, amikor ismertették a cégcsoport 2018 és 2022 közötti időszakra vonatkozó terveit. Mindez egy olyan időszakban fog bekövetkezni, amikor az FCA jelentős összegeket fordít majd az elektromobilitásra és az önvezető technológia fejlesztésére. A befektetők mégsem boldogok.

A Fiat Chrysler legfontosabb tervei a menedzsment előrejelzése szerint: Az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak történő megfelelés nagyon nehéz a volumengyártók úgy, hogy közben érdemei profitot is realizálnak - jelentette ki Sergio Marchionne. A Fiat Chrysler vezére éppen ezért hangsúlyozta, a jövőben sokkal nagyobb figyelmet fektetnek az elektromobilitásra. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés