Előfizetői tartalom

Nagyon nem mindegy, mibe fektetted idén a pénzedet! (TOP 10 sztori - 8.)

Portfolio
Több mint öt éve tart a globális részvénypiacok emelkedése, a szárnyalás idén is folytatódott, erre pedig nem sokan számítottak. Persze a befektetők nem vesznek meg mindent, ami az útjukba kerül: az amerikai és néhány európai és ázsiai tőzsde jól teljesített, részben az orosz-ukrán válság miatt adták az orosz, a lengyel, az osztrák és a magyar részvényeket.

Nem sokan számítottak ekkora emelkedésre 2009 tavasza óta tart a részvénypiaci szárnyalás a fontosabb tőzsdéken, a mélypontok óta több részvényindex értéke több, mint duplájára emelkedett, így nem is meglepő, hogy 2014-re az elemzők már nem voltak túlságosan optimisták: abban egyetértettek, hogy volatilis időszak jöhet a tőzsdéken, a legtöbben azonban csak stagnálásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés