Előfizetői tartalom

Nagyot esett a Richter, érdemes már beszállni?

Portfolio
Sok rossz hír érkezett az elmúlt hónapokban a Richterrel kapcsolatban, ami lejtőre küldte az árfolyamot, a technikai kép távolról nézve alaposan elromlott, jó híreknek és masszív árfolyamemelkedésnek kellene jönnie ahhoz, hogy javuljon az összkép, de rövid távon már a részvény emelkedésére játszóknak is van mibe kapaszkodniuk.

Nagyot esett a RichterAz év elején jó volt a hangulat a Richter piacán, a részvény januárban közel egyéves csúcson járt, a részvény ezt követően lefordult, majd a következő hónapokban trendszerű esés következett. Május végétől augusztus elejéig egy jól körül határolható sávban oldalazott az árfolyam, majd a sáv alját jelentő 5 000 forintos támasz letörése után...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés