Előfizetői tartalom

Nagyot emelkedhet a BUX a következő egy évben

Portfolio
A Brexit, az közelgő amerikai elnökválasztás és a Fed esetleges kamatemelése mozgatta szeptemberben a világ tőzsdéit. A fontosabb nyugat-európai és amerikai indexek hullámzó teljesítményt mutattak, ezt követte a BUX is. A következő hónapokban ezek a bizonytalansági tényezők még fennmaradnak, a hazai alapkezelők is megosztottabbak lettek a magyar piac kilátásaival kapcsolatban. Hosszú távon viszont optimistábbak lettek, többen a BUX jelentős emelkedését várják a következő egy évben. Az alapkezelők kedvenc papírja most a Richter, a Mol részvényeit pedig továbbra sem szeretik.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Allianz, Budapest, CIB, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, Generali, K&H, MKB, OTP, Plotinus. Hullámzó teljesítményt mutattak a világ tőzsdéi szeptemberben. A Brexittel kapcsolatos félelmek még nem múltak el, az amerikai elnökválasztás és a közelgő Fed-kamatemelés is bizonytalanságot szült, valamint a nyár elmúltával visszatért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés