FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

A magyar tőzsde totálisan szembement a negatív európai trenddel

Portfolio
A magyar tőzsdén újra a befektetők figyelmének középpontjába kerültek a kis kapitalizációjú vállalatok papírjai, az elmúlt napokban több vállalat papírjainak árfolyama rég nem látott mértékben emelkedett, több esetben százmilliós forgalom mellett, ma azonban egy hatalmas esést látunk, van olyan papír, aminek árfolyama a csúcshoz képest közel 25 százalékot esett napon belül. A másik nagy sztori a hazai tőzsdén az OTP, a bankpapír árfolyama újra 10 000 forint fölé emelkedett.

2017. augusztus 17. 17:00 Megosztás Történelmi csúcsra emelkedett a BUX Egész nap stabil lábakon állt a magyar részvénypiac, a délelőtti mérsékelt, majd a délutáni fokozottabb esés sem rendítette meg a magyar tőzsdén befektetőket, így a BUX...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés