Nagyot megy ma a Mol Percről-percre

2017. március 14. 16:08    
nyomtatás
 
A BUX a reggeli mérsékelt mozgásokat követően a nap folyamán sem tudott jelentősebben elmozdulni, viszont az egyes részvények szintjén azért vannak izgalmak, a Mol például 2 százalékot emelkedett.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Esés a tőzsdéken 2017.03.14 16:08

Határozottan elromlott a hangulat az európai tőzsdéken délutánra, a vezető nyugat-európai indexek közül a francia CAC-40 már 0,7 százalékos, az olasz MIB index pedig 1 százalékos mínuszban tartózkodik. Az európai részvénypiacokon látható esésben a holland választások körüli bizonytalanság is közrejátszhat.

A BUX egyelőre mérsékelt csökkenést mutat, 0,1 százalékot esett a tegnapi záróértékéhez képest a holnapi kereskedési szünnap előtt. De az egyedi részvények terén azért látni komolyabb mozgásokat: a Mol 2 százalékot emelkedett, miközben a Magyar Telekom és az OTP közel 1 százalékot esett.

Mi történik az olajjal? 2017.03.14 16:02

A múlt héten indult gyengülést folytatva ismét esik a nyersolaj ára kedden azt követően, hogy az OPEC jelentéséből kiderült: a várakozásokkal szemben Szaúd-Arábiában februárban nőtt az olajkitermelés.

tovább a cikkhez...

Zuhannak a Mészáros Lőrinc-papírok 2017.03.14 09:59

A nyugat-európai tőzsdéken mérsékelt elmozdulások láthatók, a német DAX 0,1 százalékos, a francia CAC 40 0,3 százalékos mínuszban tartózkodik. A befektetők kivárnak az amerikai Fed kétnapos ülése előtt, aminek nagy valószínűséggel 25 bázispontos kamatemelés lesz az eredménye.

Az európai tőzsdéket felvásárlási hírek mozgatják. Piaci értesülések szerint a francia Engie 19,8 milliárdos ajánlatot tehet a német Innogy vállalatra. A befektetők pozitívan értékelik a hírt, közel 4 százalékos pluszban van az Innogy árfolyama.

Zuhannak a Mészáros Lőrinc-papírok

A magyar BUX index szinte az egyetlen a régiós indexek között, amelyik pluszban tartózkodik. Ez annak köszönhető, hogy a Magyar Telekom kivételével emelkednek ma a magyar blue chip papírok.

Zuhannak a Mészáros Lőrinc-papírok

A kispapírok izgalmasak inkább ma a hazai részvénypiacon. A Konzum és az Opimus papírjainak kereskedése tegnap fel volt függesztve, ma azonban újraindult a kereskedés: jelenleg közel 19 százalékos mínuszban állnak a Konzum részvényei, míg az Opimus papírjai közel 15 százalékot estek. Tegnap az Opimus fontos változásokat jelentett be a tulajdonosi szerkezetében.

2017.03.13 18:36 Mészáros Lőrinc tovább terjeszkedik a tőzsdén

Zuhannak a Mészáros Lőrinc-papírok

Zuhannak a Mészáros Lőrinc-papírok

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium