Előfizetői tartalom

Napokon belül fény derül a titokra a Tescónál

Portfolio
A héten jelentheti be a Tesco, hogy a korábban jelzett 250 millió fontnál kisebb mértékben becsülte felül várható profitját - tudta meg a Sky News meg nem nevezett banki forrásokra hivatkozva. A társaságnál jelenleg is folynak a vizsgálatok az említett számviteli botránnyal kapcsolatban. Napokkal ezelőtt a cég vezetője belső levelezések alapján arra számít, hogy a jövő heti féléves eredmény beszámolóban világos és egyértelmű információkat tud majd adni a részvényeseknek a számviteli hibák hatásairól.

A legújabb értesülések szerint jövő héten jelentheti be a Tesco a második pénzügyi negyedévére vonatkozó beszámolójában, hogy a korábban jelzett 250 millió fonttal szemben mintegy 225 millió fonttal becsülhette felül korábban várható profitját. Mint ismeretes az ügy komoly botrányt kavart a vállalatnál, melynek hatására fejek is hullottak a cégnél. A Tesco a legutóbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés