Előfizetői tartalom

Néhány nap múlva kiderül, mekkorát bukik a Volkswagen Amerikában

Portfolio
San Francisco szövetségi bírósága erősen hajlik arra, hogy jóváhagyja a Volkswagennel kötött előzetes megállapodásokat a dízelbotrány rendezésének ügyében, a döntést október 25-re ígérték. A korábbi tárgyalások értelmében a német autógyártó 16,2 milliárd dollárt fizethet az Egyesült Államokban azt követően, hogy éveken át csalt az ország emissziós tesztjein és megtévesztett vásárlóit.

Fontos döntés születhet a Volkswagen szempontjábólCharles Breyer szövetségi bíró bejelentette, hogy erősen hajlik arra, hogy jóváhagyja a Volkswagennel kötött előzetes megállapodásokat, de még időre van szüksége ahhoz, hogy végiggondolja a felvetett kérdéseket és a tulajdonosok kifogásait a dízelbotrány rendezésének módjával kapcsolatban. Ígérete szerint október 25-ig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés