Előfizetői tartalom

Néhány ábra arról, miért aggódnak a Volkswagen miatt

Portfolio
Egyre csak súlyosbodik a Volkswagen-botrány, az S&P tegnap már lépett, és leminősítette a céget, a befektetők egyre inkább a cég pénzügyi, likviditási helyzetét figyelik. Ezzel kapcsolatban a napokban egy prezentációt tett közzé a Volkswagen, melyből többek között kiderül, hogy az utóbbi években igen jelentős külső forrásokat vont be a vállalat. A következő években pedig nagy adósság lejáratok lesznek.

Ekkora adóssága van a VolkswagennekA Volkswagen-botrány kirobbanása óta egyre többen foglalkoznak a vállalat finanszírozási helyzetével, a piaci alapú kockázati mutatószámok változásaival, a csődkockázati biztosítások árazásával. A Volkswagen egy napokkal ezelőtt publikált befektetési prezentáció keretében igyekezett hűteni a félelmeket, ebben külön részt szenteltek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés