Előfizetői tartalom

Neked melyik a kedvenc iPhone-od? Szavazz!

Portfolio
Idén tíz éves az iPhone. 2007-ben az Apple készülékével új időszámítás kezdődött a mobilpiacon, a világ első okostelefonjaként tartja mindenki számon az iPhone-t. A rajongók azt remélik, hogy a kerek születésnap alkalmából valami nagy újítással rukkol elő az Apple. A legutóbbi bemutatón a duplalencsés kamerával és a jack-aljzat kivégzésével lepték meg a vásárlókat. Az évforduló alkalmából végigvettük, hogy melyik iPhone miben volt nagy a maga korában.

Neked melyik a kedvenc iPhone-od? Szavazz a cikk végén!Az első 5 év. iPhone (első generáció)Az első iPhone úgy, ahogy volt, nagy dobás volt. Nem az első érintőképernyős okostelefon volt a világon, de az első olyan volt, ami diktálta a mobiltelefonok fejlődését. Miután az iPhone berobbant a mobilpiacra, az összes gyártó hasonló irányba vitte a fejlesztést és elterjedtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés