Előfizetői tartalom

Nekiment Trump Kínának, háromhetes mélyponton az olaj

Portfolio
Aláírta hétfő este a kínai kereskedelmi és szellemi jogvédelmi gyakorlatok átfogó vizsgálatáról szóló elnöki rendeletét Donald Trump amerikai elnök és bár kínai részről totális kereskedelmi háborút helyeztek kilátásba, mindez ma nem rontotta az amerikai részvénypiaci hangulatot. Az indexek négy hónapja nem emelkedtek akkorát, mint ma, igaz a múlt heti észak-koreai feszültség miatt volt honnan korrigálni. Közben a WTI amerikai olajfajt háromhetes mélyponton fejezte be ma a kereskedést.

2017. augusztus 14. 22:31 Megosztás Nagy emelkedéssel zártak a részvényindexek Április 24. óta nem sikerült 1%-ot, vagy annál nagyobbat emelkednie az S&P500 részvényindexnek, ma viszont összejött ez (éppen 1,00%-ot ugrott 2466 pontra), de Dow Jones...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés