Előfizetői tartalom

Nem egy egyszerű iPhone-gyilkost mutatott meg a Google, hanem a jövőt

Okostelefonokkal és virtuális-valóság szemüveggel villantott tegnap a Google a cég történetének legnagyobb termékbemutatóján. A Pixel telefonok valódi csúcsmobilok, melyek már felveszik a versenyt a legújabb iPhone-nal és van VR-szemüvege is, ami például ősi riválisának, az Apple-nek még nincs. De nem a hardverek miatt volt izgalmas a tegnapi esemény, sokkal inkább azért, mert minden eddiginél nagyobb teret kap a mesterséges intelligencia. A készülékeknek valójában csak az volt a szerepük, hogy egy "bemutatótermet" adjanak a Google mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatásainak. Ez a lépés azonban meglehetősen költséges és nem mentes a kockázatoktól, hiszen kérdéses, hogy készen áll-e már rá a világ.

A Google nem egy hardvergyártó cég.És ez azzal sem változott, hogy tegnap egy rakás új készüléket mutatott be, köztük a felső kategóriás Pixel-telefonokat. Hogy nem gondolja komolyan az internetes óriás azt, hogy most majd hardvergyártó lesz, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nem úttörő az új készülékekkel, minden tegnap bemutatott termék jelen van már a piacon és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés