Előfizetői tartalom

Nem fogott ki az új adó a Zwackon

Portfolio
A Zwack a második negyedéves gyorsjelentésében a népegészségügyi termékadó bevezetése miatt csökkenő árbevételről számolt be. A működési költségek ugyanakkor szintén csökkentek, így a fontosabb eredménysorokon már növekvő nyereségről számolt be a cég. Sőt a bruttó fedezeti hányad több éve nem látott szintre ugrott részben a kedvező irányba mozduló értékesítési termékszerkezetnek köszönhetően.

A Zwack pénzügyi éve április 1-től március 31-ig tart, így a társaság gyorsjelentése az első pénzügyi negyedévről szól. Az alábbiakban azonban az egyes negyedévek alatt a naptári (azaz jelen esetben 2015 második) negyedéveket értjük. Kedden piaczárás után tette közzé a Zwack a második negyedéves gyorsjelentését. A társaság bruttó árbevétele 5,7%-kal 4,3 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés