Előfizetői tartalom

Nem fogy a Ford Focus - Szünetel a termelés

Portfolio
A Ford Sollers bejelentette, hogy 20 napra felfüggeszti a termelést az egyik oroszországi gyárában annak hatására, hogy visszaesett a kereslet az üzemben előállított Ford Focusok iránt. Az oroszországi autópiac az elmúlt évek növekedése után gyengén teljesít, ennek ellenére a Ford nem aggódik, a cég továbbra is optimista az ország autópiacának jövőjével kapcsolatban - írja az Automotive News Europe.

Felfüggeszti a termelést a Ford Sollers A Ford és az orosz autógyártó, a Sollers együttműködéséből létrejött közös vállalat, a Ford Sollers bejelentette, hogy 20 napra felfüggeszti majd a termelést a Szentpétervár közelében található gyárában. A gyártás szeptember 30-án folytatódhat majd az oroszországi üzemben. A kényszerszünetre azért van szükség, mert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés