Előfizetői tartalom

Nem gondolná, hogy mire kaptak rá a magyarok

Portfolio
Tovább bővül a magyar autópiac, a JATO Dynamics legfrissebb statisztikáiból ugyanis kiderült, hogy tavaly áprilishoz képest 20 százalékkal több új személygépkocsi került forgalomba múlt hónapban. Az autómárkák között a Ford végzett az élen, míg a modellek között a Skoda Octavia ismét maga mögé utasította riválisait. A magánszemélyek részére történő eladások tekintetében sem született meglepetés, az Opel áprilisban is tarolt.

Jól húz a magyar autópiac Áprilisban 20 százalékkal több autót helyeztek forgalomba, mint egy évvel korábban, ez összesen 5 568 darab új személyautót - és 1 240 darab 3,5 tonna alatti kishaszonjárművet - jelentett Magyarországon. Áprilisban a legsikeresebb autómárka (személyautó és kishaszongépjármű) ezúttal a Ford volt 812 darab értékesített járművel, ennek nagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés