Előfizetői tartalom

Nem hozta el a megváltást a Fed kamatdöntése

Portfolio
A befektetőket nem hozta különösebben lázba a Fed esti kamatdöntése, a fontosabb indexek 0,3 százalékpontot erősödtek a döntést követően, ennek nagy részét azonban el is veszítették a zárás előtt. A Dow Jones lényegében stagnált, az S&P 500 0,1%-kal került lejjebb, a Nasdaq viszont a biotech szektor felülteljesítésének köszönhetően 0,6%-ot erősödni tudott. Eközben az olaj árfolyama a vártnál rosszabb adatok hírére hirtelen esni kezdett, amiből később sem sikerült kimásznia, így összességében 1,5%-os árfolyameséssel fejezte be a napi kereskedést.

2016. július 27. 22:08 Megosztás Nem sikerült túl izgalmasra a mai kereskedés A Fed-döntés után bár a befektetők kicsit feljebb húzták az amerikai részvényindexeket, a zárás előtt ez gyakorlatilag lenullázódott. A Dow Jones összességében stagnálással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés