Előfizetői tartalom

Nem megy el Londonból az easyJet (2.)

Portfolio
A Vodafone után az easyJet is fontolóra veszi, hogy elköltöztesse a központját Londonból a brit kilépés hírére - írja a Sky News. A légitársaságnál különösen nagy tétje volt a népszavazásnak az európai repülési jogok miatt. A hírre reagált az easyJet, miszerint nem tervezik Luton elhagyását, de tárgyalnak az egyes országok légiközlekedési szabályozó szervezeteivel, hogy engedélyeket kapjon.

Tárgyalásokba kezdett az easyJet uniós tagállamok légiközlekedési szabályozó hatóságaival, fontolóra vette, hogy elköltözteti főhadiszállását az Egyesült Királyságból. Nem a brit diszkont légitársaság az első cég, amelynél felmerül ennek a lehetősége, a Vodafone hasonlóképpen azt mérlegeli, hogy elhagyja londoni központját. Ami jól mutatja, hogy a brit kilépésnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés