FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Nemcsak Ororszországnak, a GE-nek is fáj az olajár zuhanása

Portfolio
Az olaj árfolyamának zuhanása és az orosz fizetőeszköz mélyrepülése nem csak az orosz gazdaságot viseli meg, de a vállalatok felől is egyre több jelzés érkezik. Az Apple közölte, hogy leállítja Oroszországban az internetes kereskedést, miután nem tudják beárazni a termékeket a hektikus árfolyammozgás miatt. A General Electric pedig profit warninggal lepte meg este a befektetőket, amit az energia üzletágának várható gyengélkedésével magyarázott.

Az olaj árfolyamának zuhanása és a rubelválság gyorsan begyűrűzött a vállalati szektorba. Az Apple tegnap este bejelentette, hogy le kell állítani az online értékesítéseit Oroszországban, miután a termékek beárazása meglehetősen nehézkessé vált a hektikusan mozgó rubelárfolyam mellett. Nem sokkal ezután pedig a General Electric tett közzé profit warningot. A GE 2015-re...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés