Előfizetői tartalom

Nemzetközi elismerést kapott a Portfolio.hu kiadója

Portfolio
Nyolc magyar cég, köztük a Portfolio.hu kiadója, a Net Média Zrt. került fel a Deloitte 2010-es Technology Fast 500-as listájára, amely az EMEA-régió leggyorsabban növekvő állami, vagy magánkézben lévő vállalatait tömöríti a technológia, a média, a távközlés, az egészségügy szektorokat, illetve a tiszta technológiákkal foglalkozó vállalatokat figyelembe véve. A felmérés 24 ország vállalatait rangsorolja az árbevétel elmúlt öt évi százalékos növekedése alapján.

A magyar cégek közül a legjobb helyezést az internetes megoldásokkal és technológiával kapcsolatos tanácsadással foglalkozó, a NetPincér.hu-t létrehozó Viala Kft. érte el, amely 1071 százalékos árbevétel-növekedést produkált az elmúlt öt éves időszakban. A nyolc magyar cég között szerepel a Portfolio.hu kiadója, a Net Média Zrt., de felkerült a listára a RacioNet Zrt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés