Előfizetői tartalom

NFM: nyitottak vagyunk a tárgyalásokra egy új légitársaságról

MTI
Bár a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nyitott a tárgyalásokra minden komoly érdeklődővel, tőkeerős szakmai és külső befektetővel egy új nemzeti légitársaság megalapításáról, amelyben kisebbségi tulajdonosként akár a magyar állam is részt vállalhatna, az MTI-nek adott válaszban a tárca azt is hangsúlyozta, hogy a Szuhoj orosz repülőgépgyártóval még kezdeti fázisban vannak az egyeztetések.

Egy versenyképes piaci stratégiával, fenntartható üzemeltetési modellel rendelkező, a szükséges indulótőkét biztosítani képes üzleti partner elvben sikeresen kísérelhetné meg egy magyar érdekeltségű légitársaság elindítását - olvasható a tárca válaszában. Az MTI azzal kapcsolatban kereste meg a minisztériumot, hogy az M1 aktuális csatorna hétfői híradójában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés