Előfizetői tartalom

Egyedül az OTP mutatott némi erőt

Portfolio
Az amerikai elnök devizaháborúról és kereskedelmi tarifákról szóló nyilatkozatai után pénteken eséssel zártak az amerikai tőzsdék is. Érdemi javulást hétfőn sem láthattunk, a befektetők adták a tengerentúli részvényeket a késő délutáni órákban. A kedvezőtlen nemzetközi hangulat nem tett jót a magyar tőzsde szereplésének sem, igaz, a BUX értéke csak szerény mértékben csökkent. Ebben az is szerepet játszott, hogy az OTP egyedüli magyar blue chipként erősödéssel tudta zárni a napot.

2018. július 23. 17:25 Megosztás Az OTP állta a sarat egyedül Eséssel kezdődött a hét a magyar tőzsdén, igaz, ennek mértéke szerény volt, a BUX értéke 0,1 százalékkal került lejjebb a múlt pénteki záráshoz képest. Ebben az is szerepet játszott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés