Előfizetői tartalom

Nincs jó napja a Masterplastnak, nagyot esett ma az Altera is

Portfolio
Míg az európai részvénypiacokon jó a hangulat, a magyar tőzsdén elolvadt a nap első felének emelkedése, és a BUX immár mérsékelt mínuszba csúszott. A hazai blue chipek vegyesen teljesítenek, a midcap-ek és a kispapírok esetében az egyedi sztorikra figyelnek a befektetők, nagyot esett szerdán az Altera és a Masterplast is, míg az Est Media papírjai is esnek.

Jó hangulatban tértek vissza a befektetők a keddi szünnapról, az európai tőzsdék emelkednek, a német DAX index 1,5 százalékkal került feljebb szerdán, a pozitív részvénypiaci hangulat a perifériás részvényindexeket is magával ragadta, a milánói börze és a spanyol IBEX is 1 százalékkal került feljebb. Bár a napot a magyar tőzsde is emelkedéssel kezdte, a hazai részvényindex...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés