Előfizetői tartalom

Nomura: szeressük az ingatlanszektort!

Portfolio
Az európai részvénypiacokon jó befektetési lehetőséget jelentenek a nyersanyag-és az ingatlanrészvények az értékeltségi szintek alapján - véli a Nomura elemzője. Ezen szektorok esetén az árazás ugyanis erősebben kapcsolódik az eszközök értékéhez, így kisebb bizonytalanságot hordoz. Az amerikai részvényeket továbbra is alulsúlyozásra javasolja a Nomura stratégája, ugyanis véleménye szerint bár az értékeltségi szintek alacsonyak, lehet sokkal vonzóbb régiókat is találni.

Európa: szeressük az ingatlanszektort. A részvények értékeltségét sokféle módon lehet mérni, azonban van néhány olyan szektor, amely esetén az eszközök értéke szorosabban kapcsolódik az árfolyamok alakulásához, ilyenek a nyersanyagok, az ingatlanszektor és a befektetési cégek. A brit tőzsdei ingatlancégek esetén az egy részvényre jutó könyv szerinti érték 53%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés