Előfizetői tartalom

Norbi: A "hú, az komoly" kategóriába akartam kerülni!

Egyelőre nem sokan ismerik Európában a Norbi Update márkát, így a nemzetközi terjeszkedés során sokat kell majd költeni marketingre, ezt nagyrészt a most zajló részvénykibocsátáson keresztül finanszírozza meg a cég, nyilatkozta a Portfolio-nak Schóbert Norbert, a cég egyik tulajdonosa, aki beszélt a részvények tőzsdei bevezetésének részleteiről és a vállalat terveiről is.

Portfolio: Hétfő reggel óta lehet jegyezni a Norbi Update Lowcarb részvényeket. Hogy áll a kibocsátás? Schóbert Norbert: Még korai összegezni, hiszen alig 1 nap telt el, de jók a piaci visszhangok. Ez valószínűleg két oknak köszönhető: az egyik, amely számunkra biztató, hogy a múlt héten bemutatott cégstratégia és üzleti modell a befektetők jelentős részének hiteles...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés