Előfizetői tartalom

Norbi: napokon belül a tőzsdén is lehet részvényt venni

Portfolio
A magyar, szlovák, cseh és londoni üzletek mellett Németországban, Ausztriában, Szerbiában, Szlovéniában és Svájcban is tervez üzletet nyitni a Norbi Update - mondta el Schobert Norbert a Portfolio Export 2014 konferenciáján. A tőzsdei kereskedés a jövő héten kezdődik a részvényekkel. Norbi elárulta, miért gyűlt meg a bajuk a GVH-val.

Schobert Norbert többek között az alábbiakról beszélt előadásában: A diabetes és az elhízás elleni harc a Norbi Update célja, ami az élelmiszeripar szűk, új prémium szegmense. 20-30%-kal drágábbak a hagyományos ételeknél, de az egészségügyi hatásokat is figyelembe véve 40%-kal olcsóbbak. Nemcsak az egészséges táplálkozást, hanem a rendszeres mozgást is támogatják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés