Előfizetői tartalom

Újra eljöhet az aranykor - Ebben a Bitcoin sem jelenthet akadályt

Portfolio
Nem az arany éve volt 2013, a nemesfém értékének közel harmadát elveszítette, a guruk és az elemzőházak többsége is pesszimistává vált az arany kilátásaival kapcsolatban, ráadásul az arannyal fedezett alapokból is hatalmas mennyiségű tőkét vontak ki a befektetők. Varga Zoltán, az Arteus Capital Zrt. vezérigazgatója azonban már kedvező vételi lehetőséget lát a nemesfémben, és véleménye szerint megtakarításaink akár 20-30 százalékát is érdemes aranyba fektetni.

Portfolio.hu: Nem volt unalmas év 2013, főként, ha az arany árfolyamának mozgását nézzük. Önök hogyan élték meg a tavalyi évet? Varga Zoltán: Az Arteus Csoport számára is mozgalmas volt az előző év. A társaságunk tavaly diverzifikálta tevékenységét, a befektetési nemesfémek illetve az azokhoz kapcsolódó programok mellett egy új területen nyitott. A cégcsoportunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés