Előfizetői tartalom

Nyolc dolog, ami felforgathatja idén a világot

Portfolio
Vajon elözönlik idén az utakat az okosautók? Drónok hozzák majd ki az ebédünket és a virtuális valóságnak köszönhetően lassan a Hasonmás című Bruce Willis-filmben érezhetjük majd magunkat? Meglepő dolgokat hozott 2015 is, amiket nem gondoltunk volna még az év elején, most a Marketwatch összegyűjtötte azokat a területeket, ahol nagy változások jöhetnek idén.

Amerikai választásokAz amerikai választások kapcsán a legfontosabb kérdés a pénzügyi piacok számára, hogy maradhat-e Janet Yellen a Fed élén, ha republikánus győzelem születik. Bár a Fed-elnök négyéves ciklusa csak 2018 elején jár le, a republikánus elnökjelöltek egyöntetűen kritizálják az amerikai jegybank lépéseit és lehetnek más jelöltjeik is a Fed élére.Forrás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés