Előfizetői tartalom

A nyugdíjrendszer átalakításához igazodnak az utazási kedvezmények

Portfolio
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium előterjesztése alapján megjelent az utazási kedvezményeket szabályozó kormányrendeletnek a nyugdíjrendszer idén hatályba lépett változásai nyomán szükségessé vált módosítása. Az egészségügyi szempontból leginkább rászoruló személyek kedvezményei változatlan formában megmaradnak - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Az eddigiekkel megegyező jogosultságokkal élhetnek azok a korábbi rokkantsági vagy korhatár előtti öregségi nyugdíjasok is, akik 57. életévüket 2011. december 31-ig betöltötték. A tavaly kiállított utazási utalványok az átmeneti időszak zavartalansága érdekében egy hónappal tovább, április végéig használhatók kedvezményes utazáshoz. Az Országgyűlés a tavalyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés