Előfizetői tartalom

Egyedülálló befektetői klub rendkívüli helyszínen

Portfolio
Tisztában vagyunk az öngondoskodás fontosságával, azonban az aktív magyar népesség jelenleg nem gondol a nyugdíjas éveire. A következő Portfolio befektetői klub eseményen annak járunk utána, hogy mi ennek az oka és kinek a felelőssége ennek a hangsúlyozása és egyáltalán kinek a felelőssége az időskori megélhetés biztosítása, mekkora szerepe lehet ebben az államnak. Abban is segítünk, mikor és hogyan érdemes megtakarítani az idős évekre, melynek köszönhetően nemcsak magunknak, hanem az egész családnak segítségére lehetünk nagyszülőként.

Figyelem! Új helyszín: Mi Mozink (Eurocenter Óbuda)Előadók: Hammer Ferenc, egyetemi docens, ELTE BTK Művészetelméleti és Médiakutatási Intézet, Média és Kommunikáció Tanszék Nagy Csaba, ügyvezető igazgató, OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár Szirmai Gergő, videó blogger, filmkritikus Moderátor: Huszák Dániel, elemző, Portfolio Tervezett témáink: Az elvárt és a várható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés