Újabb nyugdíjpénztár jelentette be talpon maradását

2012. április 20. 11:27    
nyomtatás
 
Az MKB Nyugdíjpénztár igazgatósága és ellenőrző bizottsága a magánág megtartását fogja javasolni tagjainak a pénztár május 23-i közgyűlésén - áll a pénztár sajtóközleményében.


A korábban felhalmozott működési tartalékból - a jelenlegi feltételek mellett - mintegy két évig tudja biztosítani a gazdálkodás feltételeit az MKB Nyugdíjpénztár. A működés további biztonságának megteremtése érdekében a pénztár igazgató tanácsa várhatóan olyan javaslatot terjeszt majd a májusi közgyűlés elé, amely alapján a plénum a tagság önkéntes működési célú hozzájárulását is mérlegelheti. A javaslat kidolgozásának fontos szempontja volt, hogy a hozzájárulás mértéke ne jelentsen túlzott terhet a tagságnak, azonban közel négy évre biztosítsa a pénztár működési költségeinek fedezetét.

"Az MKB Nyugdíjpénztár igazgatósága és ellenőrző bizottsága azzal a szándékkal hozta nyilvánosságra javaslatát, hogy a most pénztárt választók számára egyértelmű tájékoztatást adjon az MKB Nyugdíjpénztár magánágának hosszabb távú jövőjével kapcsolatban." - áll a közleményben.

Újabb nyugdíjpénztár jelentette be talpon maradását


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium