FONTOS Felbolydult a teljes Közel-Kelet – Most szabadul csak el igazán a káosz?
 
Előfizetői tartalom

Oda ütnek, ahol nagyon fáj - Több száz milliárdos buli kerül veszélybe

Az Orosz-ukrán konfliktus elmérgesedésével párhuzamosan egyre fájdalmasabb szankciókat léptetnek életbe a nyugati hatalmak Oroszországgal szemben és fordítva. Utcai bunyó ez, a szemben álló felek pontosan látják a másik gyenge pontját, és tudatosan azt támadják. Így kaphatott kiemelt szerepet az oroszokkal szemben életbe léptetett gazdasági szankciók között a fegyverkereskedelmi embargó, ami több szempontból is fájhat a hadiiparát rohamléptekben fejlesztő országnak. Az EU lépése ugyanakkor öngól is, a most bevezetett szankciók több európai vállalkozást negatívan érintenek, köztük magyarországiakat is.

Utcai bunyó ez a javából - Azokat a pontokat támadják, amik a legjobban fájnak Július 31-én közzétették az Oroszországgal szemben életbe léptetett gazdasági szankciókról szóló rendeletet az Európai Unió hivatalos lapjában, így a sebtében elfogadott büntetőintézkedések a következő napon hatályba léptek. Az egyik legkeményebb lépés a fegyverkereskedelmi embargó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés