Előfizetői tartalom

Odacsap a kormány, most a könyvvizsgálókon a sor

Portfolio
Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője és két képviselőtársa hétfőn benyújtotta a parlamentnek azt a törvényjavaslatot, aminek elsődleges célja, hogy megakadályozza a brókerbotrányokban érintett, kárt okozó pénzügyi szervezetek vagyonának kimentését, illetve lehetővé tegye a feltételezett bűnösök vagyonának zárolását. A mostani javaslat a könyvvizsgáló cégek és tulajdonosaik vagyonának zárolását is előírná, az alábbiakban annak a 2 cégnek néztünk utána, amelyek a botrányokba keveredett pénzügyi szolgáltatók könyveit vizsgálták.

A törvény szigora lesújtRogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn reggel arról beszélt, hogy példa nélküli szigort vezetnek be a brókerbotrányok miatt. Nem sokkal később benyújtották a parlamentnek azt a törvényjavaslatot, ami elsősorban azt a célt szolgálja, hogy megakadályozza a károkozó pénzügyi szervezetek vagyonának kimentését. Rogán Antal kifejezte reményét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés