Előfizetői tartalom

Októberben vihetik tőzsdére a nemrég egyesült FiatChryslert

Portfolio
A nemrég egyesült FiatChryslernél azt tervezik, hogy október 13-án a New York-i tőzsdére viszik a társaságot annak érdekében, hogy a részvénykibocsátásból befolyt összeget a cég ötéves növekedési terveire fordíthassák - erről a cég vezére beszélt. Sergio Marchione egyúttal azt is elárulta, hogy az amerikai autópiac "hihetetlenül jó" szereplésének köszönhetően teljesülni fognak idei célkitűzéseik.

A nemrég egyesült autógyártót, a FiatChryslert október 13-án vezethetik be a New York-i tőzsdére, erről a cég vezére, Sergio Marchionne beszélt szombaton A részvénykibocsátásból befolyó összeget a cég ötéves növekedési tervére kívánják fordítani, ami várható 48 milliárd eurót emészt majd fel Újságírók kérdésére válaszolva Marchionne elmondta, hogy egészen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés