Előfizetői tartalom

Oldódott a félelem a piacokon

Portfolio
A tegnapi egész napos felfüggesztés után ma már kereskedhetünk a hazai bankszektor két szereplõjével, melyek közül az OTP 2,7, az FHB 3,2%-os eséssel zárt. Napon belül egy pozitív fordulat szemtanúi lehetünk, hiszen az OTP a nyitást követõen 8%-os veszteségeket is mutatott. A kérdés már csak az, hogy a mostani viszonylagos erõ kitarthat-e a nap további részében, hiszen az európai piacok továbbra is felettébb volatilisek. Európában 1,5-2%-os pluszokat láttunk a nyitást követõ percekben. A BNP Paribas leminõsítésérõl szóló pletykák hatására azonban gyorsan pánik lett úrrá a befektetõkön, így az irányadó nyugat-európai indexek 1-2%-os mínuszokba fordultak, ám e negatív hangulat az elmúlt egy órában oldódott, így a német DAX 2,1%-os erõsödést mutat, emelkednek az amerikai piacok is. A CDS felárak alapján már 98%-os valószínûségû a görög csõd.

2011. szeptember 13. 17:25 Megosztás Holnap egyeztetnek újra görög ügyben Holnap ismét konferenciabeszélgetést tart a német kancellár, a francia köztársasági elnök és a görög miniszterelnök – jelentette a Reuters két név nélküli német kormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés