Előfizetői tartalom

Csúnyán lemaradtunk a biztosítások területén

Portfolio
A biztosítottság egyik fokmérője az, hogy az adott országban a biztosítók díjbevétele hogyan aránylik a GDP-hez. A nyugat-európai országokhoz viszonyítva Magyarország az alulbiztosított országok körébe tartozik. Ausztriával összevetve Magyarországot, kétszeres a különbség. Ausztriában az éves GDP 5,3, míg Magyarországon 2,7 százaléka a biztosítási díjbevétel a tavalyi adatok szerint - mondta Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) elnöke az MTI-nek adott interjúban. 1993 óta szeptember 20-a a biztosítás világnapja.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Hasonló témák is terítékre kerülnek Öngondoskodás 2014 konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés A biztosítottság aránya nagyon eltérő, attól függően, hogy életbiztosításról, vagy pedig a nem élet jellegű biztosításokról van szó. Ez utóbbiakkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés