Előfizetői tartalom

Nyugdíj: hónapokon belül fontos döntés jöhet!

Portfolio
Teljes mértékben egyetért a Népesedési Kerekasztal nyugdíjreform javaslatával a KDNP, a gyermekvállalást magasabb nyugdíjban elismerő rendszer megegyezik a párt által 2007-ben megjelentetett tervezettel. Ráadásul Harrach Péter szerint a kormányzat eszmeisége és családpolitikai szemlélete összhangban van az új koncepcióval. A frakcióvezető szerint legkorábban szeptemberben kaphatja meg a javaslat az elvi támogatást, ezt követően viszont várhatóan hosszú előkészítésre lesz szükség - írja a Magyar Nemzet.

A Népesedési Kerekasztal következő nyugdíjreformra vonatkozó javaslata legkorábban szeptemberben kaphat elvi támogatást - mondta el a KDNP frakcióvezetője, Harrach Péter a lapnak. A politikus úgy nyilatkozott, hogy a kormányzat eszmeisége és családpolitikai szemlélete összhangban van nyugdíjszámítási opcióval, ezért a megvalósításnak nincs elvi akadálya. Ennek dacára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés