Előfizetői tartalom

Önvezető autót vennél? Pár év múlva ezekből választhatsz!

Portfolio
Nincs olyan autógyártó a világon, aki ne foglalkozna komolyan az önvezető autózással. Vannak, akik már közutakon tesztelik az önvezető technológiát és a tervek szerint pár éven belül már megvásárolhatók lesznek az első autók. A Navigant Research összegyűjtötte azt a 18 céget, akik a legnagyobb valószínűséggel dobhatnak piacra önvezető autót a következő évtizedben.

Sorrendben ezek a cégek dobhatnak piacra a legnagyobb valószínűséggel önvezető autót a következő évtizedben a Navigant Research szerint:15.-18.. 18. BaiduA kínai internetes óriás már 2015 óta teszteli az önvezető technológiát, van engedélye a kaliforniai közutakra is A társaság a nagyközönség számára is lehetővé tette az elektromos önvezető autóinak tesztelését tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés