Előfizetői tartalom

Orbán Gábor: minden a tervek szerint halad a Richternél

Portfolio
A Richter megtartotta tájékoztatóját az idei első kilenc hónap eredményeiről, ahol immáron vezérigazgatóként először Orbán Gábor köszöntötte a résztvevőket. Kiemelte, hogy jól alakulnak a dolgok a Richternél, folytatódott az elmúlt negyedévekben látott tendencia, szépen növekszik az árbevétel és a profit is. Mindezeknek köszönhetően több termék és piac esetében is felfelé módosította a teljes évre vonatkozó várakozásaikat.

Orbán a tájékoztatót kis bemutatkozóval kezdte, és kiemelte, hogy a személyi változások ellenére a Richter hosszú távú stratégiája változatlan maradt, továbbá megerősítette, hogy Bogsch Erik továbbra is részt fog venni a vállalat operatív irányításában. ( A sajtótájékoztatón is azért nem vett részt, mivel Mexikóban egy a latin-amerikai piaccal kapcsolatos konferencián...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés