Előfizetői tartalom

Megmenekült a Yahoo vezérigazgatónője - egyelőre

Portfolio
Csaknem 8%-kal ugrott meg a Yahoo árfolyama tegnap, a tőzsdék zárását követően azután, hogy a társaság közzétette negyedik negyedéves számait. A Yahoo a vártnál jobb profitszámokat közölt és a befektetők annak is örülnek, hogy leválasztja a 40 milliárd dolláros Alibaba-részesedését egy külön cégbe, amivel jelentős adófizetési kötelezettségtől mentesül.

Az Apple mellett a Yahoo is közzétette tegnap este negyedik negyedéves eredményeit, amiben bár a profit csökkenéséről számolt be, mégis kellemes meglepetést okozott, az elemzők ugyanis nagyobb visszaesésre számítottak. Az egy évvel ezelőtti 348 millió dollárról 166 millió dollárra esett a nettó eredménye, ami részvényenként 17 centnek felel meg. Az egyszeri tételek hatásait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés